Extra diensten

 

Was & Strijkdiensten

Naast de eerste-klas stomerij service bieden wij ook reguliere was&strijkdiensten aan tegen zeer gunstige tarieven.

Ook voor deze diensten geldt onze gratis ophaal- & bezorgservice. Uw strijkgoed wordt bij u thuis opgehaald en binnen 48 uur weer netjes gestreken en opgevouwen weer aan huis bezorgd.

Vloeronderhoud

Tevens bieden wij naast reguliere was&strijkdiensten ook professioneel vloeronderhoud aan. Het eigenhandig onderhouden van vloeren is vaak onbegonnen werk, met name op vloeren die intensief gebruikt worden. Dit geldt voor zowel het reinigen van harde vloersoorten ook voor tapijtreiniging. Uw tapijt/vloerkleed wordt door onze persoonlijk en kosteloos bij u thuis opgehaald en schoon binnen 7 dagen weer teruggebracht. Desgewenst helpen wij u bij het verplaatsen van het meubilair.

Het reinigen van vaste tapijten al vanaf 1,75 euro per m2. Het reinigen van losse vloerkleden/ karpetten vanaf 11 euro per m2.

Wij zijn gespecialiseerd in verschillende soorten tapijten en vloerkleden en hebben om die reden verschillende soorten methoden van reinigen. U kunt hierbij denken aan de sproei-extractie methode, maar ook aan de diepte-reinigingsmethode. Onze tapijtreinigingsdienst is landelijk actief, neem contact met ons op en laat uzelf informeren over deze extra dienst.


Kledingreparatie

Kwiek-Klien vermaakt ook kleding. Niets is zo vervelend als kapotte kleding. Die mooie jas, waar de voering van gescheurd is, een broek die toch iets te wijd of te lang is of een rits die hapert en waar de runner van stuk is. Oplossing: Laat het maken.

Hiervoor hebben we een standaard prijslijst om een idee te geven van wat de reparaties ongeveer kosten. Afhankelijk van het materiaal of model kan de prijs variëren. Alle vermelde prijzen zijn inclusief btw.

 

Sleutelservice

Wij zijn ook hét adres voor het bijmaken van uw sleutels. Voor vrijwel alle huis-, fiets- en autosleutels kunt u bij ons terecht.

 

Schoenreparatie

Heb je een favoriet paar schoenen dat kapot is? Of is dat hakje net gebroken, terwijl je onderweg was?

Denk dan eens aan een schoenreparatie door een schoenmaker. Want waarom zou je nieuwe schoenen kopen als je je oude schoenen ook een nieuw leven in kunt blazen?

Gun je schoenen een tweede leven!
Niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu.

Bovendien kun je zo langer van je schoenen genieten.
Van lederen schoenen, wandelschoenen tot pumps: alle soorten schoenen kunnen door onze schoenmaker gerepareerd worden.

Veelvoorkomende reparaties aan schoenen door onze schoenmaker zijn:

  • Het repareren van de hakken van dames-, heren en kinderschoenen;
  • Het vervangen van een rits in een schoen;
  • Het repareren van de binnenbekleding van een schoen;
  • Het opnieuw vastzetten van een losgelaten zool.

Naast het repareren van schoenen, kun je bij onze schoenmaker ook terecht voor de reparatie van andere lederwaren.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan een jas of een tas. De Kwiek-Klien schoenmaker is gespecialiseerd in leer en kan helpen met het stikwerk van naden of scheuren in het leer.

 

 

               Privacy                            Disclaimer                Eigen risico en Algemene Voorwaarden